Δελτίο Τύπου HHG

Το Hellenic Healthcare Group προσφέρει τη βοήθειά του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας διαθέτοντας την κλινική Λητώ για νοσηλεία Covid-19

Το Hellenic Healthcare Group, με συνέπεια στις αρχές που έχει μέχρι σήμερα υιοθετήσει, αποφάσισε να παράσχει ακόμα μια, ιδιαίτερα σημαντική, βοήθεια στην τεράστια προσπάθεια που κάνει το Ελληνικό Δημόσιο για την διαχείριση της πανδημίας. Αντιλαμβανόμενοι τον σημαντικό ρόλο της ιδιωτικής υγείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας διαθέσαμε την ιδιωτική κλινική Λητώ για νοσηλεία Covid-19 περιστατικών, ήδη από την προσεχή Πέμπτη 11/3/2021.

Περισσότερα

Το HHG για τον εμβολιασμό του COVID-19

Το HHG συνδράμει στο Εθνικό Σχέδιο για την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού για τη νόσο COVID-19

Για μία ακόμα φορά ο όμιλος Hellenic Healthcare  δηλώνει «παρών» στην εθνική μάχη κατά της COVID-19, θέτοντας στην διάθεση του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ειδικά διαμορφωμένους χώρους εμβολιασμού κατά της νόσου, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου HHG

Για πρώτη φορά ενιαίος Απολογισμός Υπευθυνότητας από τον μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG), ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, εξέδωσε τον πρώτο –σε ομιλικό επίπεδο- Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ο Απολογισμός συντάχθηκε σύμφωνα με το διεθνές πλαίσιο οδηγιών GRI Standards του Global Reporting Initiative (σε επίπεδο συμφωνίας “Core”). Η έκδοση αφορά το έτος 2019 και αποτελεί τη συνέχεια της 8ης δημοσίευσης Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Υγεία, ο οποίος δημοσιεύει Απολογισμό ΕΚΕ από το 2011.

Περισσότερα

Νέος Γενικός Διευθυντής

Η Ιδιωτική Κλινική Creta InterClinic, Μέλος του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, με χαρά υποδέχεται στη μεγάλη της οικογένεια τον Νεκτάριο Παπαβασιλείου με πολυετή εμπειρία στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Περισσότερα

Creta InterClinic και Covid free

Συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας της ΤΕΜΟΣ για την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του COVID-19

Η Ιδιωτική Γενική Κλινική «CRETA INTERCLINIC” Θεραπευτικό-Διαγνωστικό-Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο , μέλος του Ομίλου HHG (HELLENIC HEALTHCARE GROUP) πάντα πιστή στις αρχές της για διαρκή βελτίωση και παροχή αναβαθμισμένης ποιότητας υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης συμμόρφωσης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας του Διεθνή Οργανισμού Διαπιστεύσεων Temos International για την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης της νόσου COVID-19.

Περισσότερα

Έλεγχος Θωράκισης για τον Covid-19

Πόσο καλά θωρακισμένος από τον κορωνοϊό είναι ο οργανισμός σας; Κάντε το check up εκτίμησης του κινδύνου στα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG

Η επιδημία του SARS_CoV-2 εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς στη χώρα μας, αλλά και σε όλον τον κόσμο. Μαζί όμως με τον Covid-19, «μεταδίδονται» και πολλές ̶ ακόμα και αντικρουόμενες ̶ απόψεις για τη σωστή αντιμετώπιση της νόσου, από επιστήμονες και μη, χωρίς αυτό το γεγονός να έχει το ουσιαστικό αποτέλεσμα που όλοι, ανεξαρτήτως πεποιθήσεως, αναζητούν, δηλαδή τη μείωση της θνητότητας. Έτσι, τα ερωτηματικά παραμένουν στο μυαλό όλων: Αν κολλήσω, κινδυνεύω; Πόσο καλά θωρακισμένος είναι ο οργανισμός μου;

Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 29/09

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 29/09
Καρδιολογικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή

O μεγαλύτερος Ιδιωτικός Όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, Hellenic Healthcare Group, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του κοινού και με στόχο να αναδείξει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29/09), προσφέροντας έως 16 Οκτωβρίου 2020 έναν πλήρη προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 75€

Περισσότερα

Ανακοίνωση Συνεργασίας

Η Ιδιωτική Κλινική Creta InterClinic, Μέλος του Ομίλου Hellenic Healthcare Group του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νευροχειρουργό κο Κωνσταντίνο Σκαφίδα (Διευθυντή Νευροχειρουργό του METROPOLITAN HOSPITAL) με εξειδίκευση στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης.

Περισσότερα

Ο Όμιλος HHG κατά του ιού COVID-19

Ο Όμιλος HHG εφαρμόζει νέα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID-19 μετά τη θερινή περίοδο

To Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα – που περιλαμβάνει τα θεραπευτήρια Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic –  θέτει νέα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού COVID-19, με το πέρας της θερινής περιόδου και στο πλαίσιο των εξειδικευμένων πρωτοκόλλων προετοιμασίας και διαχείρισης της πανδημίας που εφαρμόζει ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου στα έξι κορυφαία θεραπευτήρια που διαθέτει.

Περισσότερα

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Το κείμενο που ακολουθεί, γράφτηκε με αφορμή την καθιέρωση της 1ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS. Έχει ως στόχο, απαντώντας σε συνήθη ερωτήματα και αναιρώντας διαδεδομένες παρανοήσεις γύρω από τη συγκεκριμένη νόσο, να την απομυθοποιήσει αλλά και να μεταδώσει στον αναγνώστη ένα μήνυμα ελπίδας ως προς τη μελλοντική εξέλιξη της θεραπείας του AIDS.

Περισσότερα
1 2

Search

+