Έλεγχος Θωράκισης για τον Covid-19

Πόσο θωρακισμένοι είστε πραγματικά από τον Covid-19; Ελέγξτε το σε ένα από τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG.

Για την καλύτερη πρόγνωση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο οργανισμός μας πρέπει να είναι θωρακισμένος. Αλλά τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Γιατί δύο συνομήλικοι, υγιείς άνθρωποι παρουσιάζουν τόσο διαφορετική συμπτωματολογία, με τον έναν πλήρως ασυμπτωματικό και τον άλλον να παρουσιάζει βαριά συμπτώματα με μεγάλη δυσκολία ανάκαμψης και επιστροφή στην καθημερινότητα;

Περισσότερα

Ανακοίνωση Συνεργασίας

Η Ιδιωτική Κλινική Creta InterClinic, Μέλος του Ομίλου Hellenic Healthcare Group του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νευροχειρουργό κο Κωνσταντίνο Σκαφίδα (Διευθυντή Νευροχειρουργό του METROPOLITAN HOSPITAL) με εξειδίκευση στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης.

Περισσότερα

Ο Όμιλος HHG κατά του ιού COVID-19

Ο Όμιλος HHG εφαρμόζει νέα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID-19 μετά τη θερινή περίοδο

To Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα – που περιλαμβάνει τα θεραπευτήρια Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic –  θέτει νέα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού COVID-19, με το πέρας της θερινής περιόδου και στο πλαίσιο των εξειδικευμένων πρωτοκόλλων προετοιμασίας και διαχείρισης της πανδημίας που εφαρμόζει ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου στα έξι κορυφαία θεραπευτήρια που διαθέτει.

Περισσότερα

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Το κείμενο που ακολουθεί, γράφτηκε με αφορμή την καθιέρωση της 1ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS. Έχει ως στόχο, απαντώντας σε συνήθη ερωτήματα και αναιρώντας διαδεδομένες παρανοήσεις γύρω από τη συγκεκριμένη νόσο, να την απομυθοποιήσει αλλά και να μεταδώσει στον αναγνώστη ένα μήνυμα ελπίδας ως προς τη μελλοντική εξέλιξη της θεραπείας του AIDS.

Περισσότερα

Παγκόσμια ημέρα κατά της Χ.Α.Π.

Θα αρκούσε να αναφερθεί ότι η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια είναι σήμερα η τρίτη πιο συχνή αιτία θανάτου παγκοσμίως, για να φανεί πόσο επικίνδυνη ασθένεια είναι. Πολύ περισσότερο που η βασική αιτία για την εμφάνισή της είναι το κάπνισμα! Τι πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζουμε όλοι γι’ αυτήν;

Περισσότερα

Η σύγχρονη προσέγγιση στην ενδοσκόπηση του πνεύμονα

Η Creta InterClinic πρωτοπορεί για τα δεδομένα της Κρήτης στις ενδοσκοπήσεις του Πνεύμονα. Ο ενδοβρογχικός υπέρηχος (EBUS) είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την λήψη βιοψίας από τους λεμφαδένες και από μάζες στον Πνεύμονα. Είναι ένας τύπος αναβαθμισμένης ενδοσκοπησης.

Περισσότερα

Παγκόσμια ημέρα κατά της Χ.Α.Π.

Την τρίτη Τετάρτη κάθε Νοεμβρίου κάθε έτους εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα κατά της ΧΑΠ που έχει καθιερωθεί από τον Π.Ο.Υ. σαν απάντηση στον προβληματισμό για την κλιμακούμενη συχνότητα εμφάνισης της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Διαβήτη

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) καθιερώθηκε το 1991 από τη Διεθνή Ομοσπονδία του Διαβήτη (IDF) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου. Αυτή η ημερομηνία είναι τα γενέθλια του Frederick Banting, που, μαζί με τον Charles Best, συνέλαβε πρώτος την ιδέα που οδήγησε στην ανακάλυψη της ινσουλίνης το 1922.

Περισσότερα
1 2

Search

+