Καλώς ήρθατε στην

Creta InterClinic

Η ιδιωτική κλινική Creta InterClinic είναι ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό – Χειρουργικό και Ερευνητικό κέντρο που ιδρύθηκε το 2002, στην πόλη του Ηρακλείου της Κρήτης, από μια ομάδα καταξιωμένων ιατρών, με ανεπτυγμένο το φρόνημα της κοινωνικής προσφοράς, πιστεύοντας ότι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε πολίτη.

Η Creta InterClinic στεγάζεται σε ένα σύγχρονο πενταώροφο κτίριο στην οδό Μίνωος 63. Αναπτύσσεται σε 66 νοσηλευτικές κλίνες και διαθέτει όλες σχεδόν τις ιατρικές ειδικότητες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της Υγείας, στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδεύει διαρκώς το προσωπικό της (επιστημονικό, νοσηλευτικό, και διοικητικό προάγοντας την δια βίου μάθηση) και αναβαθμίζει συνεχώς τον τεχνολογικό της εξοπλισμό.

Κύριο μέλημα της Creta InterClinic είναι να παρέχει επαγγελματική εξυπηρέτηση συνδυασμένη με ζεστή, ανθρώπινη και προσωπική επαφή, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού για τον πάσχοντα και τον συγγενή.